pondělí 23. června 2014

Jak správně masturbovat


Masturbací řada lidí řeší nedostatek sexu ve vztahu nebo ji provádějí v období, kdy jsou bez partnera. Pomoci si mohou řadou erotických pomůcek, ať už umělými vagínami nebo vibrátory.

Technika mužské masturbace


Technik, jak provádět masturbaci, je několik. Sevřete penis svými prsty při kořeni penisu a pohybujte tímto sevřením směrem nahoru a dolů. Postupně přidávejte na rychlosti a síle sevření, dokud nedojdete k vyvrcholení. Zkusit také můžete spojit palec a ukazováček v kroužek. Tímto kroužkem z prstů obepínejte penis a jezděte s ním nahoru a dolů. Další vzrušující technika je tzv. ohyb. Naneste na korunu žaludu lubrikant a ohybem na ruce, mezi palcem a ukazováčkem, začněte pomalu přejíždět místo, kde jste nanesli lubrikant. K dosažení orgasmu používejte pouze ohyb mezi prsty.

Milujete hlubokou vaginu, ale zrovna nemáte po ruce takovou partnerku? Dopřejte si touto technikou nevídanou rozkoš. Budete si připadat, jako kdybyste pronikali do ženského těla. Jak na to? Sevřete v pěst pravou ruku a přiložte ji před žalud. Penis protlačte skrz pěst, a jakmile vyčnívá špička penisu, nastavte „tunel“ svou levou rukou. Budete mít pocit, jako byste nepřetržitě pronikali do vaginy.

Zažijte slast s dotekem teplé lidské kůže. Pomůže vám k tomu vaše břicho. Použijte lubrikant na penis a podbřišek a navoďte si erektivní stav. Poté přiložte dlaňovou část palce mezi žalud a tělo penisu a tlačte přirozením proti podbřišku zleva doprava a naopak. Akci opakujte, dokud nedosáhnete orgasmu.

Chcete zažít orgasmus, při kterém ze sebe dostanete nevídané množství ejakulátu? Technika dojička vás zbaví smyslů i poslední kapky vašich šťáv. Namažte si lubrikantem palec a ukazováček a udělejte jimi kroužek kolem kořene penisu. Klouzejte vzhůru po údu, a když dosáhnete žaludu, udělejte kroužek okolo kořene penisu namazanou druhou rukou a jeďte nahoru. Střídejte proces, jakmile dosáhnete špičky svého přirození.

Maximální erekce dosáhnete pomocí vakuové pumpy pro muže.


Technika ženské masturbace


Masturbace není pouze doménou mužů. Rády si jí dopřávají i ženy. Velkou slast mohou zažít tzv. rollingem. Jak na to? Naneste na vagínu lubrikační gel a uchopte ukrytý klitoris mezi palec a ukazováček a jemně jej válejte mezi prsty. Postupně přidávejte na rychlosti a tlaku, podle toho, jak je vám to příjemné. Pro obměnu umístěte ukazováček a prostředníček přes vrchol klitorisu a pohybujte prsty v kruhové nebo oválné dráže. Dle libosti měňte rychlost a tlak. Orgasmus zaručen.

Některé ženy milují poklepávání po poštěváčku. Vyzkoušejte to také. Levou rukou roztáhněte malé stydké pysky a odkryjte klitoris. Pak ukazováčkem na pravé ruce lehce poklepávejte na poštěváček. Čím bude vaše vzrušení větší, o to intenzivněji a rychleji na něj poklepávejte.

Proč při masturbaci nepoužít obě ruce? Dopřejte si kombinovanou masturbaci. Prsty jedné ruky stimulujte klitoris a prsty druhé ruky nasměruje na poševní vchod. Můžete jej hladit nebo zasunout prsty dovnitř a pohybovat jimi. Nechte se strhnout zvyšující se slastí.

Masturbovat nemusíte jenom ve své ložnici. Skvěle vám poslouží i koupelna. Udělejte si dobře proudem vody, která tryská ze sprchové hlavice, nebo si sedněte do vany a nastavte poštěváček pod vodovodní kohoutek. Pro začátek pouštějte mírně tekoucí pramínek a postupně, jak vaše touha poroste, přidávejte tlak vody.

Pro podporu prokrvení vaginální sliznice a zvýšení je vhodné použít vakuovou pumpu pro ženy. Ta je založena na principu vytvoření podtlaku mohutnějším prokrvení genitálií včetně klitorisu. K tomuto účelu se používají i speciální lubrikační gely, které svým složením zajistí zvýšenou citlivost vagíny.

Velmi vzrušující je i masturbace na veřejnosti. Nevěříte? Pak ji při nejbližší příležitosti vyzkoušejte. Překřižte nohu přes nohu a tlačte stehna k sobě. Sevřením a povolením svalů dochází k nepřímému dráždění klitorisu a při troše cviku se vám brzy podaří dosáhnout orgasmu například v autobusu nebo na nudné firemní večeři.

Žádné komentáře:

Okomentovat